Oppskrifter

Oppskrift på fuktighetsgivende massasjebarer

Disse er så morsomme å lage, og enda bedre å bruke. Bruk de som massasjebarer eller bare for å gi fukt til huden. Du kan enten lage flere små eller noen store. 

Disse gjør seg fine som gaver.

Last ned gratis oppskrift.

Kjempeenkel oppskrift på miljøvennlig skurekrem

Ungene eller du vil ta deg et bad, men badekaret har sett sine bedre dager. Du tar frem vaskemidler holder pusten og begynner å spraye og skure. Det er ubehagelig å puste inn, og helt ærlig vet du ikke om det er så bra at ungene dine bader etter at du har brukt disse midlene. Da er det godt at de kan bade rett etter du har vaska med denne miljøvennlige skurekremen.

Skurekrem
oppskrift på toalettvask

Oppskrift på toalett-fizzers

Vi må vaske toalettet innimellom dere, og noen må gjøre den jobben. Disse miljøvennlige toalettfizzerne rengjør doskåla uten harde kjemikalier. Ikke bare er det mer miljøvennlig, men det er bedre for den som vasker. Du kan fint bruke disse til andre formål også hvor det trengs litt ekstra ”fizz”.

– Popp en tablett i skåla, la den bruse og ligge der i ca 15min, gjerne lengre. Vask så rundt med toalettbørsten. Skal du vaske mer grundig på kantene og oppimellom kan du bruke hjemmelaget skurekrem og eventuelt en plantebasert vaskespray.

– Del gjerne det du lager i sosiale medier, og tagg oss ” @eterisktilbehoer.no og bruk #eterisktilbehør, da er det lettere å finne. Det setter vi stor pris på!
Rull til toppen