Velkommen - hva er Eterisk Tilbehør:

Hurra! Velkommen hit kjære deg. Jeg er så glad for at du fant veien
hit. Jeg gleder meg til å fylle denne siden med spennende tilbehør til
eteriske oljer, «gjør-det-selv-prosjekter», bøker, økologiske og
miljøvennlige produkter og zero waste. Jeg har også noen overraskelser på lur som jeg gleder meg til å dele med dere. Visjonen er at det skal bli lettere for deg som ønsker å leve mer miljøvennlig for deg selv og kloden, og å enkelt bruke eteriske oljer i hverdagen.

Det hele startet da jeg satt med over 100kilo tilbehør og produkter i
stua mi. Jeg hadde brukt to hele dager på å sjekke priser, kommunisere
og regne ut hva mine oljevenner trengte i forbinnelse med eteriske oljer
og diy-prosjekter de hadde. 

Da jeg satt der på gulvet i et hav av epsomsalt, natron, beeswax,
shea smør og glassflasker kom det til meg; selvfølgelig skal jeg starte nettbutikk ved siden av å være oljeveileder!

Hjemme har vi brukt naturlige produkter og rengjøring i flere år. Mannen min var uheldig å fikk problemer med å puste etter å ha vasket badet med «vanlig»vaskemiddel. Han måtte på sykehuset for å få medisiner. Etter dette fikk vi en a-ha opplevelse, men det var kanskje spesielt under svangerskapene at vi ble skikkelig obs da det var anbefalt for gravide å ikke puste inn vaskemidler. En ny verden av eteriske oljer åpnet seg for oss, og etter det har det bare «balla på seg» som vi sier, og gleden med å dele oljer og en mere naturlig livsstil har vært både krevende og morsom.

Lag dine egne favorittprodukter eller flotte gaver med enkle ingredienser og eteriske oljer om du ønsker det. Velvære, rengjøring, hudpleie og zero waste. Et bedre miljø for deg, de rundt deg og kloden vår. Vi har alle et fotavtrykk, hvilket vil du være med å gi?

Når du handler hos Eterisk Tilbehør bidrar du til at vi kan få enda større utvalg på ett og samme sted(og så klart at jeg har en jobb å gå til). Følg med, følg med, etter hvert kommer det spennende lanseringer og prosjekter. 

Dagligliv, oppdateringer, oppskrifter, nyheter og gründerlivet kan du følge på instagrammen og facebooksiden til nettsiden, eterisktilbehør.no. Og del gjerne dine prosjekter i sosiale medier ved å tagge oss @eterisktilbehor.no slik at vi får sett og delt videre. La oss dele og inspirere hverandre.

Stor klem fra Linn Cathrin Kvåle

Disclamer: informasjonen på denne siden er ikke ment for å diagnostisere, behandle eller kurere sykdom. «Ucompliante» poster vil ikke bli delt videre. Vi forholder oss til europas regelverk.

 

Skroll til toppen
Rull til toppen